OM MStudie

MStudie er et webstudio, som påtager sig forskellige webdesign og grafiske opgaver. Fra stort til småt kan vi hjælpe dig med. Alt fra design af et logo og et visit kort til en funktionel hjemmeside og den visuelle identitet til jeres firma. Der er ikke for små opgaver til os. Tænker du på noget helt speciel, skriv til os og vi kan snakke om det.

Vi fokuserer os først og fremmest på et autentisk kreativ design af hjemmesider, som er bygget ind i et indholdsstyring og vedligeholdelsessystem (CMS system). Det giver dig muligheden for at redigere indhold, skifte menuen, tilføje billeder, video, musik osv. på din hjemmeside uden noget kundskab af kodering. Hvis det lytter alligevel for bøvlet, med vores årlige vedligeholdelse, vil vi passe på din side for dig. Ud over det, hjælper vi med køb af domænenavnet (din side web adressen) og tilbyder vi hosting (fysisk plads på nettet til din side) til lave priser.

MStudie specialiserer sig i udvikling af kundetilpassede hjemmesider inden for WordPress, både ”from scratch” og skabeloner. Kan også godt tilbyde opsætning af hjemmesiden i Joomla eller Dupal efter behov. Hos MStudie får du en hjemmeside, med et unikt kreativ of autentisk design eller realisering af din egen design måske? Sammen med dig og dine behov udvikler vi hjemmesiden, som du ser den. I denne sammenhæng tilbyder MStudie udvikling af din virksomheds visuelle identitet: en rød tråd, der går gennem dit logo, visitkort, monogram, hjemmesidens design osv.

Har du en hjemmeside i forvejen og har det svært med opdateringen eller vil lave den om? Hjælper vi dig gerne med at finde ud med vedligeholdelsen. Ikke mindst er vi klar til at få alt sat sammen til en hjemmeside, alt det grafisk og programmerisk kommer med. Vi tilbyder også redesign og søgemaskineoptimering af eksisterende hjemmesider.

Vi udvikler en fungerende hjemmeside, med forskellige funktionelle muligheder, som f. eks. en kontakt formular, eller en ”nyheder” side med muligheden for at opdatere den løbende, et billedgalleri, Google maps eller noget helt andet efter dit behov. Så kan du komme med rettelser til det endelige design eller opsætning og det godkendte design kan nu kommer på nettet. Bagefter er der tid til registrering af din hjemmeside i søgemaskiner og søgemaskineoptimering efter behov.

Skulle du efterfølgende få brug for hjælp eller råd, tilbydes der personlig support på e-mail, ellers er der 1 års service pakke til rådighed.

Desuden hjælper vi dem, som har måske bare brug for en god designer, webmand eller IT mand. Forskellige grafiske opgaver, som billede redigering eller forbedring, bannerreklamer eller flyers design, opsætning af brochurer eller hvad ellers der er behov for. Vi tilbyder hjælp, hvis du har brug for at f.eks. geninstallere Windows, at samle en ny kontor-, game- eller musik- computer og ved ikke hvilke maskine skal du vælge.

Måske kører din computer langsomt eller driller tit, skal opdateres, opgraderes, geninstalleres eller antivirus program skal installeres/opdateres? Har du aldrig haft en backup af dine filer? Så vi rådgiver og hjælper med det også.

Du er velkommen til at kontakte os, og lad os høre hvad præcis du har brug for og hvordan vi kan hjælpe til. Vi har ikke opgaver for små.

Nogle af vores kvalifikationer og kundskaber:

MStidios er et firma med 20 års erfaring inden for web-design, hjemmeside bygning, CMS systemer og kodning, grafisk design og IT. Vi lærer fra og med vores kunder til at blive endnu bedre til hvad vi laver.

Adobe pakken: Photoshop, Illustrator, InDesign, Dreamweaver, Flash, Edge, Premier Pro, AfterEffects, Audition. Ulead Video Studio, Pinnacle Video Studio, SoundForge, Studio One. HTML/CSS, kundskab af PHP, MySQL og Java Script. Wordpress, Drupal, Joomla design og udvikling.

MStudie kan hjælpe med til:

Udarbejde af hjemmeside
Design af logoet
Rådgivning om nyt udstyr
Installation af Windows & Office software
Netværk og Internet
Reparationer af pc, bærbare og server
Online PC Hjælp